Om FORM

Form har vi dig som kund i fokus och vi vill att du ska känna dig som hemma, vem du än är! Vi som arbetar gillar att inspirera varandra och vi försöker hela tiden att utbilda oss, både inom vårt hantverk och de produkter vi arbetar med. Vill du så inspirerar vi gärna dig till att våga prova något nytt, frisyr som produkt.

Vi erbjuder alltid hårmassage i samband med din klippning och en god kopp kaffe/te. Om du önskar så kan du få en tyst behandling då vi efter konsultation genomför din behandling under tystnad.

Emelie Pilfalk

Norrlandstjej som har arbetat som frisör sedan 2008 och är ägare till Form. Hon har tidigare arbetat på Clip i Umeå/Sthlm samt på L&L Kungsholmen.

Sofie Lanning

Sofie är en erfaren frisör som har sina rötter i Åkersberga. Hon har drivit egen salong på Södermalm och har senaste åren arbetat på Devi och Comb.

Vill du arbeta på Form?

Är du kreativ, lyhörd och gillar att arbeta i ett team? Vi söker dig med ett glatt humör som vill jobba på en modern salong. Kom in och säg hej eller kontakta Emelie Pilfalk så får du veta mer om hur vi jobbar.

På Form har vi dig som kund i fokus och vi vill att du ska känna dig som hemma, vem du än är!